Аніме-осінь 2020

Завершилися голосування серед наших патронів, які обрали два тайтли нам на озвучення в осінньому сезоні. Цього разу було аж 9 пропозицій і в голосуванні тривала запекла боротьба. Щоб визначити з другим тайтлом, довелося влаштувати третій тур =) Це все свідчить про те, що восени на нас чекає чимало цікавих аніме!

Отже, у цьому сезоні працюватимемо над:

Я стою на мільйонах трупів (100-man no Inochi no Ue ni Ore wa Tatteiru)

Жанр: екшн, ігри, драма, фентезі, шьонен

Це аніме змагалося у третьому турі з рімейком Цикад і здобуло впевнену перемогу. Чесно кажучи, для нас став несподіванкою вибір цього тайтлу. З наявної інформації нам відомо, що це буде аніме про потраплянство в ігри. Головним героям треба буде виконувати завдання в грі, щоб не померти в реальності. Студія, автор манґи та режисер для нас є темними конячками. Студія відносно нова, нараховує буквально три проєкти. Манґака також не відомий іншими роботами. У Хабари Куміко це перший проєкт, у якому він виступає головним режисером. Раніше від асистував та працював над розкадровками.

Подорож Елейни / Подорож відьмочки (Majo no Tabitabi)

Жанр: пригоди, фентезі

Тайтл-переможець за результатами голосування серед патронів у другому турі. Це екранізація одноіменного ранобе. Шіраіші Джьоґі, автор ранобе, іншими роботами не відомий. Режисер же, Кубуока Тошіюкі, має вже значний досвід. Із відомого – посідав крісло головного режисера при виробництві трьох повнометражок по Берсерку. Студія С2С хоч і була заснована ще давно, але не відрізняється плодовитістю. З робіт студії можна виділити «Shuumatsu Nani Shitemasuka? Isogashii Desuka? Sukutte Moratte Ii Desuka?». На нас чекає історія про пригоди юної відьми-мандрівниці Елейни. З того, що нам відомо про це аніме, то воно дещо нагадуватиме Подорож Кіно.

Тобі, безсмертний (Fumetsu no Anata e)

UPD 07.09.2020 Аніме перенесено на весну 2021 через коронавірус. Замість нього осінню 2020 озвучимо Ikebukuro West gate Park

Жанр: пригоди, фентезі, сейнен, драма

А це вже наш особистий вибір на осінь, який ми анонсували вже досить давно і навіть озвучили трейлер. У роботі над цим тайтлом зібралося просто зіркова команда. З-під олівця авторки оригінальної манґи Ойми Йошітоки вийшли також Форма голосу та Mardock Scramble. Режисер Мурата Масахіко має чималий досвід і відзначився роботою головним режисером над Shikabane Hime: Kuro, Gilgamesh, Baby Steps. Також брав участь над створенням Експериментів Лейн, Boogiepop wa Waranai (2000), Tower of God. На нас очікує історія про безсмертну сутність, яка може набувати подоби будь-якої живої істоти, та її еволюцію в людину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *