Аніме-зима 2021

На носі зимовий сезон 2021 року. А отже прийшов час визначатися з тайтлами, які ми озвучимо. Два з них вже традиційно нам обирають патрони:

 

Hataraku Saibou Black (Робота клітин. Код «чорний»)

Жанр: екшн, сейнен

Похмура історія, де клітини щодня гинуть, з останніх сил намагаючись підтримувати життя в організмі, що постійно палить, п’є та зазнає стресу.

 

Hataraku Saibou!! (Робота клітин (2 сезон))

Жанр: комедія, шьонен

Історія розповідає про життя клітин у людському організмі. Клітини зображенні як люди певних професій. Деякі з них працюють у сфері доставки, дехто захищає організм від шкідливих бактерій та вірусів, а хтось просто прибирає зайве або відновлює пошкоджені частини тіла.

 

Kumo Desu ga, Nani ka? (Я павучиха, то й що?)

Жанр: пригоди, комедія, фентезі

Це світ, у якому Герой і Король Демон протистоять один одному. Потужна магія Героя і Короля Демона перетинає світи і вибухає в одному з класів старшої школи.

Учні, які загинули в результаті вибуху, воскреснуть в іншому світі. Головна героїня, дівчина з найгіршою репутацією у класі, відродилася в подобі павучихи. Однак вона швидко пристосувалася до поточних умов.

Це історія про дівчину, яка стала павучихою і докладає всіх сил, аби виживати.

 

Horimia (Хорімія)

Жанр: повсякденність, комедія, романтика, шьонен

Старшокласницею Кьоко Хорі захоплюються за її товариськість і здібності до навчання, однак вона приховує інший бік себе. Через те, що батьки дівчини часто затримуються на роботі, їй доводиться піклуватися про молодшого братика, а решту часу займає навчання, тому в неї не лишається шансів на спілкування з іншими поза стінами школи.

Тим часом Ідзумі Міямуру сприймають як похмурого отаку в окулярах. Однак, насправді, він м’яка людина, не здатна вчитися. Ба більше, в нього 9 пірсингів, схованих за довгим волоссям і татуювання вздовж спини і лівого плеча.

Випадково шляхи Хорі і Міямури перетинаються. Ці, здавалося б, протилежності стають друзями і показують одне одному свій тіньовий бік.

 

 

One Comment:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *