Плани до кінця 2017 року (і далі)

Давно хотів написати цей пост, ще на початку року, але не поспішав. Сподівався, що воно тимчасове і з часом усе повернеться, як було. Не повернулося. Якщо коротко, я задовбався. Коли те, що ти робиш, припиняє приносити тобі навіть задоволення, то слід щось змінювати. Як ви, мабуть, помітили, ми вперше десь за роки зо два не анонсуємо нічого до озвучення в новому сезоні. Онґоїнґів весни у нашому озвученні не буде. Я беру таку собі паузу, знижую темп до равликового.

Плани приблизно наступні:

АНІМЕ 100% буде озвучено аніме «Книга друзів Нацуме», що робиться на замовлення anitube.in.ua. Серії виходитимуть стабільно у середньому раз на тиждень. Також точно буде двоголосе озвучення від нас усього того, про що ми домовилися з перекладачами. А тут багатенько назбиралося. Це «Агент параної» у перекладі Mykola_sat, «Вовча злива» у перекладі Віталія Данмера, увесь цикл «Історій» у перекладі MadGuy’я. Але виходитимуть серії, певно, не так швидко, як би хотілося. Можливо, видаватимемо лише після повного озвучення серіалу. Із власних проектів точно буде «Принцеса Тютю», яка вже практично наполовину озвучена. Також не відмовляюся від анонсованих тайтлів на літо і осінь. Це другий сезон «Останніх історій» та «Наречена чаклуна». Щодо усього іншого буде видно, нічого не обіцяю. Зараз бажання щось робити геть немає.

СЕРІАЛИ Як показала практика, удвох важкувато перекладати, озвучувати, тестувати серіал, та ще й онґоїнґом. На одну серію «Простору» ми витрачаємо практично цілі вихідні. Вибачте, але навіть попри мою любов до космічної фантастики, я не готовий приділяти цьому стільки часу. Тож серіали ми навряд чи ще візьмемо.

Також точно візьмуся за те, що завжди хотів, але постійно не знаходилося для нього часу. Це науково-популярні відео на космічну тематику та подібне.

Активну діяльність продовжить Maslinka. Звісно, вже скоро буде закінчено озвучення аніме «Нана», після чого, ймовірно, стартуватиме озвучення ще одного аніме в одноголос.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *