Аніме зими 2020 року

Закінчилося голосування наших патронів за один з тайтлів, які ми будемо озвучувати у зимовому сезоні. Коротко пройдемося по кожному з них.

Бруд до бруду (Dorohedoro) – цілком і повністю вибір патронів. Це екранізація однойменної доволі успішної манґи. Її авторка Хаяшіда Кю працювала асистентом у Ніхея Цутому при роботі над манґою «BLAME!». Звідси і «брудний» стиль мальовки. За жанром це темне фентезі з елементами ґуро. За цільовою аудиторією це, звісно, сейнен. Якщо хто не знає, то сейнен характеризується більш складними сюжетами та дорослими темами, може містити сатиру, еротичні чи криваві елементи. Більше приділяється уваги розвитку сюжету та розкриттю персонажів, ніж видовищу. Ще невідомий рівень цензури екранізації, але скоріш за все, це 16+. Ми не читаємо манґи, та з тієї інформації про тайтл, що є в мережі, нас чекає незвичайний сетінґ, чорний гумор та детектив з хвацько закрученим сюжетом. Анімуватиме студія MAPPA, відома роботами Рибка-бананка, У цій далечіні, Дороро, Інуяшікі, Відлуння терору, Шалений азарт.

Прем’єра 12 січня.
    Жанр: комедія, фентезі, сейнен

Тваринка (Pet) – а це вже був наш особистий вибір. І також сейнен) Це екранізація старої маловідомої манґи від перспективної студії Geno (Genocidal Organ, Golden Kamui). Якщо зважити на те, що це колишні Manglobe, то все закономірно. Режисером буде Такахіро Ооморі, який працював над такими аніме, як Зошит дружби Нацуме та Durarara!! X2. Це, а також тематика маніпуляції снами та спогадами стали причинами, через які ми давно зацікавилися цим тайтлом.

Прем’єра 6 січня.
    Жанр: детектив, сейнен, психологія

7 насінин (2 сезон) – згідно з наявною інформацією, другий сезон виходитиме зимою. Багато хто сварився на цей татл. Однак ми його чекаємо його і будемо озвучувати. Перший сезон, попри діри та не дуже вдалий початок, має сильні арки, і даний тайтл – далеко не найгірша річ серед сучасного аніме.

Дата виходу 14 січня.

1093

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *